Spelenderwijs samen leren en samen leven

SPR laat uw kind groeien, onbezorgd spelen en ruimhartig delen

Ieder kind is van nature mooi en bij Stichting Peuterspeelzalen Roosendaal (SPR) halen wij het mooiste in kinderen naar boven. Een kind moet kunnen stralen, nog helemaal kind kunnen zijn, lekker de fantasie de vrije loop durven laten. Bij SPR bieden wij een veilige, vertrouwde omgeving waar jongens en meisjes van
2 tot 4 jaar gewoon zichzelf kunnen zijn, met elkaar vrijuit spelen, vrijuit leren en vrijuit leven.We doen meer!

U heeft het beste voor met uw zoon of dochter en wij ook. Wij nemen uw taak als opvoeder niet over, opvoeden doen we samen met u én we doen meer! Tijdens het samen leren leven biedt SPR de kinderen een uitnodigend programma dat bijdraagt aan hun ontwikkeling en hen voorbereidt op de basisschool.
In onze peutergroepen is een ruim aanbod van voorschoolse educatie inclusief toetsing, volgsysteem en zorg op maat. Spelenderwijs wordt hier inhoud aan gegeven met als voornaamste doel zicht te krijgen en te houden op de ontwikkeling, te helpen daar waar nodig en gericht hulp te bieden.


Op deze site laten we zien wat u en uw kind mogen verwachten van onze peutergroepen, onze leidsters en onze stichting. Graag nodigen wij u uit om - na overleg met de leidsters - samen met uw kind een kijkje te komen nemen. SPR: SAMEN LEREN LEVEN  |  LEREN SAMEN LEVEN  |  LEVEN! LEREN! SAMEN!